Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

handi

priključak struje na poljoprivrednom zemljištu

Preporučene objave

moja supruga je od majke dobila poljoprivredno zemljište vel.2500m2 na kojem smo zasadili voćnjak, u pripremi je vinograd te nešto malo montažno gdje će se moći držati alat za održavanje voćnjaka i vinograda.Neposredno uz česticu se nalazi stup od električne mreže s kojega bi se izveo priključak u postavljeni(propisani)mjerniormarić koji je ugrađen u kamenu škarpu na ulazu.zanima me priključak te cijena istoga.pokraj mjernog ormarića je postavljen ormarić sa osiguračima, sklopkom te dvije šuko priključnice.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Evo prošlo je preko 8 godina od ovog zadnjeg posta. Zanima me je li se situacija nešto promijenila, može li se nakon 8 godina konačno priključiti struja na poljoprivreno zemljište? Zemljište se nalazi cca. 200m od naseljenog mjesta!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×