Jump to content

100%bolovanje


loza

Preporučene objave

Liječnička komisija HZZO-a produžava bolovanje (a ne HZMO-a).

Tvoj izabrani liječnik bi te trebao (ovisno o liječnikoj dokumentaciji-nalazima) poslati uskoro u HZMO na procjenu radne sposobnosti jer si dugo na bolovanju i to se ne može vječno rastezati.

 

Porazgovaraj sa svojim izabranim liječnikom o tome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kod mene je malo drukcije meni HZMO prosle godine odbio 100%

bolovanje iako sam ima sve nalaze i dijagnoze koje su uvjetovane ratom s misljenjem reg.centra iz Splita.Inace na bolovanju sam od 7 mjeseca 2009,izlazio pred HZMO komisiju prvi put u 5 mjesecu 2010 gdje su me odbili za mirovinu.Drugi izlazak pred vjestaka pri HZMO Split bio je 10.sijecnja ove godine i danas me moj izabrani osobni lijecnik zove i kaze da sam dobio profesionalnu nesposobnost za rad,s objasnjenjem da postoji invalidnost i da sam nesposoban za rad radi psihickog opterecenja u komunikaciji s ljudima.Dakle to je obavjest koju je primio moj lijecnik i ured HZZo u Splitu a meni rjesenje nije jos upuceno.Dakako pitao sam doktora dali se spominje ista u toj obavjesti o sudjelovanju u ratu, kaze nista samo clanak 35 mirovinskog osiguranja.

E sad me interesira slijedece dali da ponovo podnesem zahtjev za 100% bolovanje prema HZZO jer razvidno je da sam odbijen bez obzira na sve dijagnoze,dobar ratni put,dragovoljstvo,100 dana i ohoho,bolesti koje su povezane sa stresom uslijed ratni djelovanja kao psorijaza,psorijaticni artritis,ulkus,zucni kamenci, PTSP i sve pratece dijagnoze.

Sta dali da cekam rjesenje iz HZMO sta napraviti jer HRVI nemam kako dalje jer mirovina kako vidim biti mala.

Molia bi nekog da odgovori ko je dobro potkovan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija