Jump to content

ponovni upis 1. godine


Magdalena77

Preporučene objave

Molim vas,zna li itko odgovor,jaaaako je hitno!

 

Radi se o slijedećem...završila sam 1.g.Učiteljskog fakulteta i zbog trudnoće pokrenula mirovanje. Nakon mirovanja,a zbog nemogućnosti redovitog studiranja,upisala sam izvanredni studij predškolskog odgoja,na istom sveučilištu. Danas sam saznala da su me ponovno upisali u 1.g.ali izvanrednog predškolskog odgoja. Bilo bi logično da sam upisana u 2.g.??Pogriješili su,jer nisu dobro zbrojili ECTS bodove. Što sada????Nitko mi na faksu ne zna dati pravi odgovor,a ja nemam pojma koja su moja prava,mogu li još uvijek upisati tu 2.g.sada,kad je 1.semestar skoro završen?Molim vas,ako netko zna odgovor,do ponedjeljka bih trebala saznati što mogu učiniti,ne želim da mi i ova godina propadne,obzirom da sam mirovanjem izgubila dosta vremena.Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Nadam se da ste do danas(utorak)nesto rijesili.

No,sigurno Vam nitko ne moze "uzeti" ono sto ste polozili,a kazete da ste dali cijelu prvu godinu ili imate uvijet. To sto su oni "krivo zbrojili bodove" je definitivno njihov problem. Steta sto niste prije reagirali jer kao sto i sami kazete prosao je vec zimski semestar. Ali svakako nemojte odstupati od svoje tvrdnje i svojih prava,sve referade fakseva su sklone greskama,bar ih prisilite da priznaju;).Iako sumnjam da cete sad nesto moci rijesiti,pretpostavljam da cete morati cekati 9.mj.za upis. Ali tad nemojte dati da Vas upisu u prvu slucajno. Ne znam pravila na Uciteljskom ali valjda su slicna ko i na cijelom Sveucilistu ali isto tako mislim da prelasci s redovnog na izvanredni ne bi trebali imati veze s Vasom godinom odnosno mjenja se samo status studenta,ne mogu Vas skratit za godinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija