Jump to content

ako moze pomoc u vezi drugog "pada" s travom?!?!?!?!


svasvas

Preporučene objave

svasvas je napisao:

oces rec da se za to dobiva 4-5 godine zatvora?

da,no nije nužno.obzirom da ste recividist(povratnik),onaj koji se nije opametio nakon prve kazne,ili se nije znao skriti,kazna mu je u toliko veća.

rok kušnje je da izrečena uvjetna kazna od...mj.,god.podrazumjeva da ukoliko ste i treći put uhvaćeni za bilo koje kazneno dijelo tokom tog perioda, slijedi prijeteća izrečena kazna zatvora od,mj.,god.+ osuda za novo kazneno djelo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hm....dobro sad mi je jasno sta je to rok kusnje......ali tesko mi je za povjerovati da bi stvarno dobio do 5 godina zatvora za 6 grama......znam da sudu ne predstavalja nista to sto nisam problematican i da zivim normalnim zivotom i da jednostavno samo volim i dobro se osjecam pri konzumaciji....te nemam nikakvih kazni al bas nikakavih osim sto eto nesto slicno mi se vec desilo!!!uglavnom hvala na informacijama!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

Prvi put ti je kazna bila blaža jer si bio maloljetan, pretpostavljam prvi prekršaj bla bla.. Sada je situacija malo drukčija.. Na tebe se primjenjuje čl.173. Kaznenog zakona koji ti glasi "Tko neovlašteno posjeduje tvari ili pripravke koji su propisom proglašeni opojnim drogama,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine. " Ovisno o tome kako ćeš nastupiti na sudu vjerojatno te očekuje uvjetna kazna + novčana kazna.. U slučaju da dobiješ pouziv za prekršajni sud prije kaznenog, kasnije se na kaznenom sudu možeš pozvati na "ne bis in idem" ili ti ga da ne možeš biti osuđen za isto djelo dva puta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija