Jump to content

rezultati natječaja


ppravnik

Preporučene objave

Predavanja su ti popodne radnim danom od 5 do 7-8 i to po 5 tjedana u semestru. Po Bolonji su ti obvezna predavanja i za izvanredne i za postdiplomske bar 30-50 %. Neki PDS traže prisutnost, a neke ne. Teže je savladati gradivo i vježbe ako se na dolazi na predavanja.

Tu se upoznaju profesori, kolege, razmjenjuju iskustva i raspravlja o određenim temama i problemima. Tolerira se da ne dolaze kandidati koji su daleko od Zagreba. No, što vrijedi upisati, uplatiti, a ne ići na predavanja. Ispiti i konzultacije su radnim danom u pravilu prije podne. Ako te poslodavac šalje ok, ako ne teško je to uskladiti. Nećeš imati vremena za ništa dugo, čak će ti i posao trpiti. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda je i tako, no vama će biti problem doći i 1 do 2 puta tjedno od 5 predavanja. Njima je valjda bitno da vi uplatite, a profesore ćete upoznati na ispitu. No postdiplomski nisu samo ispiti. Prije ispita ima 5 seminarskih radnji koje se doduše mogu napisati i poslati poštom. Prije svakog seminara i ispita trebalo bi ići na kozultacije sa profesorom. Možda se nešto može obaviti telefonom i e-mailom, pokušaj...sretno! :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nastava se u pojedinim semestrima organizira kao jednotjedna nastava u mjesecu. Dakle jedan tjedan mjesečno po 5 dana u popodnevnim satima.

 

Za sva daljnja pitanja obrati se tajniku poslijediplomskog studija:

 

prof. dr. sc. Hrvoje Arbutina

tel: 01.48.95.609

e-mail: hrvoje.arbutina@pravo.hr

ili

Administratorici poslijediplomskog studija:

 

gđa Nevenka Horvat

tel: 01.48.95.634

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Jel tko primio kakve informacije s faksa? Čula sam da su dobili za trgovačko-specijalistički smjer poziv da se dođu upisati ovaj tjedan, a nemam pojma jesu li zvali za druge smjerove. Ja sam se prijavila za međunarodno i građansko, pa nemam pojma jel to što me ne zovu znači da nisam upala ili nisu još sve pregledali. :( A želim im plaćati 8500 kn po semestru.. Neće valjda reći ne tolikoj lovi, hehe! :vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija