Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Ina83

2 ispita odjednom ?

Preporučene objave

Pozdrav svim kolegama i kolegicama! Pitanje:kako spremiti 2 ispita odjednom, budući da su u razmaku par dana? Jel ikome od vas to uspjelo? Radi se konkretno o Obiteljskom pravu i Ekonomskoj politici. Unaprijed hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

a zašto ne i s kp i kpp, ja sam položio oba u razmaku 5 dana, naravno na predroku ali ipak, ili primjera radi gpp i uprava u razmaku 2 sata s tim da su pimeni imali razlike par dana i to za uvjet u 9, i nisam lumen ni najmanje

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ja sam spremila i položila, prvi dan pismeni iz Političke ekonomije, drugo jutro usmeni kod Kurtovića i treći dan usmeni iz PE, oba ispita solidne četvorke, isprve, ali nisam se baš naspavala, učila sam Kurtovića na rate usporedo s polaganjem drugih ispita od sredine veljače (engleski, teorija države i hrvatska povijest) do početka srpnja, a PE od sredine lipnja do početka srpnja, povijest po skripti, zelenu knjigu cijelu, ujutro Pe, poslijepodne Kurtovića, još mi nije jasno kako sam uspjela, izmorila se jesam, ali je osjećaj da sam to dala neopisiv. Zato si nekako rascjepkaj i prilagodi gradivo, dan, dva pred ispit uči samo to i držim ti fige.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×