Jump to content

popis stanovnika kršenje zakona ili ne??


dubravko1

Preporučene objave

Zanima me,što se tiče ovog popisa nisu li te odredbe tipa da moraš pustiti u kuću nepoznatu osobu popisivača protivne drugim zakonima ustavom zagarantiranim recimo onom o nepovredivosti doma??

zatim pitanja intimne prirode kao u kakvoj zajednici živit,kolika vam je kupaona i sl.nije li to SLOM TEKOVINA CIVILIZACIJE,šta koga briga te privatne stvari...stara je narodna izreka da se ne zaviruje u tuđi lonac,novčanik i krevet.to je ponižavajuće odgovarat.

 

Dobro, imam konkretno pitanje,ja imam nekretninu u hrvatskoj ne posjedujem hrvatsku osobnu(nemam ni boravište ni prebivalište u rh,na platnoj listi sam druge države) ni zdravstveno ni oib ne ostvarujem nijedno pravo ni glasa ni neke pomoći ni dr..da li sam dužan davati podatke popisivačima,puštat ih u kuću iako mislim skoro i znam da je to protuzakonito i takva pitanja i upadi bez sudskog naloga na privatni posjed?

Na toj adresi žive tri člana moje obitelji za koje sam spreman priložiti njihove oibe ali POSTAVLJANJE PONIŽAVAJUĆIH PITANJA to nisam spreman trpit.

 

Da li mogu reći ja sam strani državljnin bez prebivlišta u rh,nekretnina je u mom vlasništvu ne dozvoljavam postavljanje ponižavajućih pitanja ni ulaz bez sudskog naloga ali mogu vam priložiti oibe i imena osoba koje tu žive?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija