Jump to content

spec. dipl. stručni studiji javne uprave Osijek


ivaka2

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...

Ja znam o tom studiju i preddiplomskom i diplomskom:

Kad završiš nemoš dobit posao pa da blečiš.

 

Postoji registar zaposlenih u državnoj upravi.Registar je tajan ali znate kako je u Lijepoj Našoj- političari imaju uvid u njega. U njemu pišu osnovni podaci o zaposlenom: Ime i prezime zaposlenika, stručna sprema, mjesto-ustanova gdje radi, datum rođenja ( i vjerojatno datum odkad je tamo zaposlen).I pošto se odsad u državnu upravu može upasti tek kad netko ode u mirovinu zna se kad će točno netko otići u mirovinu.

Npr. u nekoj javnoj ustanovi u Osijeku Pero Perić je pravnik rođen 25.10.1947.godine. I u starosnu mirovinu otići će 25.10.2012.godine. Već krajem ljeta političari se dogovore koga če zaposliti na to radno mjesto. Kad se raspiše natječaj VSS dipl.pravnik/ dipl.javne uprave (početkom listopada npr. 01.10.2012. u ponedjeljak ujutro - prethodnog vikenda je apsolutno sve dogovoreno: tko će biti primljen i predsjednik komisije je dao tom kandidatu pitanja kakva će biti na testiranju).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...
  • 3 mjeseci kasnije...

eo ljudovi moji ja sam to zavrsila u OS i to bila prva generacija koja je to upisala dok je bila jos samo jedna godina. a sad koliko znam odmah se upisuju 2. meni je bilo ok,tj. mogla bi reci i super jer su profesori totalno drugaciji od onoga kakvi su bili dok smo bili "obični studenti". preporučam ko ima imalo volje jos za uciti (iako ucenje nije ni blizu onome kakvo je bilo u redovnom studiju) i malo vise love (to je stvaaaarno dosta novaca :( ) da upise,jer zavrsiti nije problem a ipak vise nisi VŠS nego napokon VSS, jer ne znam kako vas ali nas su uvijek i izravno i neizravno podcjenjivali jer mi smo s tim 3 god...pih..nista. a sad kad te netko pita za struku a ti kazes stručni specijalist javne uprave svi blenu! :) e pa eto nek bar malo misle WTF?!? hihihi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija