Jump to content

rok u 9 mjesecu


Tedy00

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...

Da, na stranicama ministarstva imaš sve što ti treba za prijavu ako izlaziš/prijavljuješ prvi puta. Čini mi se da je ono što si nabrojao ok. Meni je gospođa u ministarstvu savjetovala da ne čekam baš 30 dana prije roka, tako da sam ja za rujan prijavila, 01.07.2011. Sada ide, učenje, ponavljanje, pa opet...i onda :panika: , pa ono, daj Bože da to "odvalim" od prve :klanja:

Sretno svima koji se "muče" i "griju stolac" cijelo ljeto... :palac: Pozdrav :mase2:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Ja sam u dubokoj fazi razmišljanja, izaći, ili ne, na ROK U 9. mjesecu :neznam: ?!?

Kako radim, vidim, da bih se lako mogla "poskliznuti" :panika: i naravno "osramotiti", pa onda još k svemu tome produljiti za 4.mjeseca..... :-? .....

Iskreno, ostaviti ću si još 7-10 dana i definitivno odlučiti (btw.tek sad neki dan dobila konačno šprance za presude, pa u to ime još jednom hvala kolegama :-) ).

Dakle, ljudi, tko izlazi u 9.mjesecu sigurno????

Ima li doista hrabrih i onih koji su izdržali učenje pod ovim nesnošljivim vrućinama :crven: ?!?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a da vas pitam što vi mislite o pismenom iz kaznenog... evo 02.09. je i već su i u izvorima za polaganje prav. is. stavili samo novi zkp... naravno i novi kaže da se primjenjuje onaj koji je bio na snazi u vrijeme počinjenja djela... što znači da presude pišemo po starom, a odgovaramo po novom (mislim da je ovo sigurno, bar za nas što izlazimo u 9,pošto nam uskokov predmet neće dati... do 11 će vjerojatno već biti i onih drugih pa će sve ići po novom) jel ovo i vaša logika???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ima li tko informaciju što se tiče kpp-a hoće li iz manjih zakona iz te grupe npr. Zakona o pomilovanju ili ZUSKOK-a ostati ista pitanja kao i do sada ili je moguće da dodaju još pitanja iz tih zakona? Hoćete li vi učiti te zakone cijele? Ako tko zna bila bih zahvalna na odgovoru... Sretno svima...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tedy00 je napisao:

P.S. samo jedno pitanje....meni je kolegica (nije iz ZG) rekla da je odgovarala 2 tjedna nakon pismenog, je li to moguće ili ?!? Radilo se o roku u 7. mjesecu (btw.prošla je) :-?

 

Kolegica nikako nije mogla odgovarati 2 tjedna nakon pismenog, pogotovo jer u 7. mjesecu nije bilo roka. Rok je bio u 5. mjesecu, a usmeni su bili u 6. i 7. mjesecu.

Prvi usmeni počinju minimalno 2 tjedna nakon objave rezultata.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolega/ica cicibany je u pravu, nije mogla odgovarati 2 tjedna nakon pismenog....

Ja se samo nadam da se za ispravak pismenog vraćaju na stari princip- da će im trebati oko 3 tjedna za ispravak , te da je 5mj. kada su ispravili u točno 2 tjedna bila iznimka vezana za godišnje odmore.. Ako je tko uspio dobiti informaciju o tome od Ministarstva molim da javi..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Laurita- ne može, jedino možeš zbog bolesti odgoditi(ako ti uvaže zamolbu), a onda te stave na početak slijedećeg roka (usmenog)

Fiškal-ja ne, ali kad sam jednom bila na slušanju su tri kandidata došla tražiti uvid neku od ranji;doduše zvali su telefonski, rekli da to žele,dogovorili kad doći...e sad kako je to dalje išlo ne znam,ali nije problem-uvid,sumnjam da je došlo do promjene datih bodova

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima li tko kakvu informaciju o karticama iz Kpp-a? Kolega je prije 15ak dana dobio informaciju u ministarstvu da još ne znaju hoće li sastavljati nove kartice ili će se izvlačiti stare(ali odgovarati po novom Zkp-u)?

I zna li tko, hoće li se iz još kojeg predmeta mijenjati ili dodavati kartice?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija