Jump to content

tužba protiv VIP-a, pomoć molim


Grrrrr

Preporučene objave

Naime,ukratko: Vip telekomunikacije mi je uskratila odlazne i DOLAZNE pozive, a da mi nikad nije dala priliku da se na njihove postupke žalim.

Naime, imala sam Vip broj 0d 2000. godine ( bezbroj ljudi i znanaca) da bi prešla na preplatu negdje početkom 2010 godine. Oduvjek sam plaćala račune a odjednom su mi za zakašnjenje, nezakonski!!!zaračunali opomenu od 25 kn. Neposredno nakon toga poslala sam prigovor i otpisali su mi tu opomenu. nakon toga slijede opet 2 opomene koje nisam i ne želim platiti i stoga mi oni, bez obzira što sam PLATILA RAČUN , ali nisam platila 49,25 kn za 2 opomene, uskraćuje korištenje mojega broj.

slijedi: 14.06. o.g plaćam 329,00 redovnog računa kojeg nisu još knjižili,

17.06. šaljem potvrdu o uplaćenom , 27.06. ez ikakovog akta ni papirnatog traga uskraćuju moje pravo na dolazne i odlazne pozive. Do dana današnjeg, bez obzira na moje inzistiran

je nisam dobila nikakav oismeni odgovor, izgubila sam 2,3 posla (jer me stranke ne mogu dobiti), roditelji su mi stariji i imali su problema nisu mogli do mene itd. itd. Moje je konktretno pitanje: dali se može uskratiti pravo korištenja Vip broja zbog NEPLAĆENE OPOMENE koja nije ni zakonski utemeljena i kako bih mogla podignuti TUŽBU protiv vip-a?HVALA :zao::zao::zao:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li su imali utemeljenje za slanje opomena, odnosno, jeste li u roku dospjeća platili svaki račun? Što se tiče naplaćivanja istih, praksa je jednostavno takva, radi se o nečemu što je (po mom mišljenju) vješto izigravanje zakona - ali protiv toga se nema smisla boriti, možda na sudu dokazivati da je naplata opomene zapravo "falsa nominatio" ugovorne kazne za novčane obveze. Bolje je račun platiti u roku. I sve dok se računi plaćaju na vrijeme, s njima (kao i sa bankama, kartičarskim kućama itd) nemaš problema.

 

Da li su imali pravo uskratiti isporuku usluge, vjerojatno po Ugovoru jesu, proučite njihove Opće uvjete poslovanja (to je sastavni dio svakog ugovora o pretplati).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija