Jump to content

ovrha obitelji zbog kd kažnjenika


Tedy00

Preporučene objave

Može li obitelj počinitelja KD koji služi zatvorsku kaznu zbog razbojničkih krađa čiji je temelj kocka (hazardne igre)PRVO, svojom imovinom odgovarati za njegova djela, odnosno "MORATI PLATITI IMOVINSKU KORIST KOJU JE ON TIM DJELIMA STEKAO TE NANOVO PROKOCKAO"?

DRUGO, ide li ovršni postupak za plačanje sudskih troškova također na njegovu obitelj ili suprugu, a koje je on također svojim činima oštetio?

TREĆE, ako je on "pokajavši se", prije presude prenio svoj stan, koji je zapravo dobio na poklon od roditelja supruge, u obiteljskoj kući, vratio njoj putem darovnog ugovora ( jer ju je tijekom "kockanja" također potkradao te je morala platiti puno njegovih dugova za koje je bila jamac, pa čak i one koje on počinio kradeći joj kartice i slično), može li se taj darovni ugovor pobiti od strane suda jer sud ima prioritet?!?

(Pitanje je možda komplicirano, no takva je i presuda koju trebam "odgonetnuti", a iskreno puno toga još ne kužim :tikvan: , a pravosudni se bliži.... :-o ).

Unaprijed hvala na odgovoru nekome tko po ovim vrućinama također muči muku s pravnom problematikom. :hvala:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija