Jump to content

Poslijediplomski specijalistički studij


karla_j

Preporučene objave

Poštovani,

 

trebala bih jedan savjet oko upisa na poslijediplomski studij nakon završene politologije na Fakultetu političkih znanosti. Naime, diplomirala sam 2007. godine, zaposlila se u javnom sektoru i velikim se dijelom usmjerila na odniose s javnošću i nešto malo marketinga. S obzirom da je tome tako, već duže vrijeme razmišljam o poslijediplomskom specijal. studiju koji bi moje znanje proširio, a samim time bih učinila i 'korak dalje' od visoke stručne spreme. Zapravo, gotovo sam blizu odluci da upišem 'Upravljanje marketinškom komunikacijom' na Ekonomskom u Zagrebu, međutim, naišla sam na nekoliko savjeta (a s kojima bih puno jeftinije prošla), da razmotrim opciju upisa Komunikacijski menadžment na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje ''Baltazar Adam Krčelić''. Kako ću vrlo vjerojatno ući u kreditnu liniju zbog spomenutog PDS-a, nije mala odluka upustiti se u tako nešto. Molim nekoga tko je malo bolje upućen u poslijediplomske specijalsitičke studije u Hrvatskoj da mi pomogne odnosno savjetuje prije svega u tome jesu li navedeni studiji uopće kompaktibilni?

Zahvaljujem unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najbolje je da usporediš programe oba PDS pa vidiš što te više zanima. Ovaj na VŠ BK je vjerojatno lakši i jeftiniji, a ovaj na EF Zg. je mislim još uvijek cijenjeniji. Na EF je 3 semestra 6.000 eura.

Teško je očekivati da se baviš baš time što završiš ne PDS jer te posao može odvesti u neko sasvim drugo područje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...
  • 2 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija