Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
Raid

Studentsko boravište

Preporučene objave

Iznajmio sam stan u Zagrebu kao student iz Istraske zupanije i vlasnik stana me iz nekih privatnih razloga ne moze prijaviti.

 

Plan B je slijedeći,, suvlasnik sam u nekoliko kuća u jednom selu nedaleko od Samobora,, znaci Zagrebačka zupanija,, pa si mislim da li bi se ja mogao prijaviti sam na svoje,, ako nije problem sto je druga zupanija, a studiram u Zagrebu,,,

 

Ne znam tko zivi u tim kucama,,ugl,, vidio sam da za prijavu na policiju treba osobna i vlasnički list,,,dakle ,,mogu se ja prijavit ako sam suvlasnik??

 

Ako nesta nije jasno pojasnim!!

Hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

E ako stanujem u domu, mogu li se prijaviti za stipendiju Grada Zagreba. Za stipendiju je potrebno predati potvrdu o prebivalištu pa me zanima mogu li je izvaditi ili dobiti ako stanujem u studentskom domu.

 

 

pozdrav

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×