Jump to content

par jointa


anonimno

Preporučene objave

Evo, zanima me jedna stvar.

 

Ako se pronađe marihuana , tj. par jointa u busu na granici na nekom putovanju, no da nisu pronađena kod ni jedne osobe nego negdje sa strane, može li se nekako utvrditi krivnja?prvenstveno mislim npr.ako se nađe kod mog sjedala mogu li meni prišiti kaznu i kolika i kakva bi to kazna bila?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1) Droga je vrlo specifična. Ako na granici raspolažu specijalno uvježbanim psima tragačima, ako ste imali tu drogu samo jednom u rukama neposredno prije rješavanja iste (na stranu), psi će Vas odmah pronaći.

 

2) Forenzika je za obične smrtnike naučna fantastika. Ako je joint umotan u PVC foliju, mogu skinuti otiske prstiju i usporediti sa Vašima. Ako se paketić duže vremena nalazio u nekom dijelu Vaše odjeće (džepovi), čak i ako nije umotan u PVC foliju (npr. neki drugi materijal statičkih karakteristika), moguće je na tom materijalu pronaći vlakna koja odgovaraju vlaknima samo Vaše odjeće.

 

3) Na Vašu sreću, nismo u budućnosti i mala je vjerojatnost za prethodno navedeno. Prethodno navedeno se primjenjuje u pravilu prema dojavama (osnovana sumnja), ili na vrlo strogim granicama (nemojte ni pomišljati sa ovakvim mislima otići u Kinu, Indoneziju, Iran, Irak, itd... ako Vas ulove, možda se više nikada nećete vratiti).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija