Jump to content

Ana Magaš ima BPD....


bigfoot

Preporučene objave

...u sutrašnjem Jutarnjem..:

 

".....rasprava danas je protekla u saslušavanju i ispitivanju vještaka sudske medicine prof. dr. sc. Borbena Uglešića koji je na početku svog izlaganja Anu Magaš okarakterizirao kao osobu prosječne inteligencije, bez znakova značajnije duševne bolesti ( glupost - op bf ), ali emocionalno nestabilnu (sinonim za BPD - emocionalno nestabilni poremećaj osobnosti- op bf ).

 

U vrijeme počinjenja djela njezino psihičko stanje označeno je snažnim strahom (glupost - op bf). Prema njegovu mišljenju, Ana je u trenutku počinjenja ubojstva bila bitno smanjeno ubrojiva te je dopustio mogućnost da nije bila svjesna, nije znala da u ruci drži nož i kako s njim postupa ..."

 

....Sramota i jad hrvatske forenzike i psihijatrije da prof. Uglešić ovako karakterizira onaj isti poremećaj koji ima Jung ( po prof. dr M. Goreti ) i ona djevojka koja je majku ubila i bacila u šahtu....

 

Stari ugledni psihijatar očito nema pojma da ne postoji teži duševni poremećaj od BPD-a.....nikad nije shvatao, niti ikad razumio ono što je godinama podučavao generacije naših stručnjaka i "stručnjaka"....

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija