Jump to content

Potpisivanje ugovora pod prisilom


grunfeta

Preporučene objave

Molim vas pomoć...naime,prije 5 god, prilikom rastave sam morala potpisati ugovor o podjeli bračne stečevine u kojem piše da mi je bivši muž uplatio 60.000 kn. Ali on nije ništa uplatio, ni lipe!! Da bi danas dobila pismo od njegovog odvjetnika u kojem traži da u roku od 8 dana uplatim 170.000 kn na ime podjele bračne stečevine.

Kuća u kojoj smo živjeli, je bila kuća njegovih roditelja, ali smo mi, tj. ja sa svojom ušteđevinom renovirali katkuće, te je uloženo u to uloženo cca. 250.000 kn.

Prilikom rastave je doslovce izbacio na ulicu i mene i dijete, te sam papir sa početka priče morala potpisati pod prijenjom smrću. Kako sam se bojaal za vlastiti život, mislila sam da tim papirom je sve riješeno, tj. da je naš brak gotovo, ali nisam znala kakve su njegove namjere.

 

Zanima me, da li se može taj ugovor o podjeli osporiti zbog toga jer sam ga potpisala pod prijetnjom i strahom za vlastiti život?

 

Hvala na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija