Jump to content

prometna nezgoda...krive hrvatske ceste???


xara

Preporučene objave

Javljam se iz bolnice gdje vec mjesec dana boravim. Dvije operacije...teske tj ozljede i puno boli koje nemogu opisati. Nakon povratka s posla upravljala sam motociklom za koji imam dozvolu, nosila sam kacigu, brzina kretanja je bilo oko 30 km na sat. Promet srednje gustoce...drzala sam razmak...nikoga nisam ozljedila...jednostavno sam odletjela motorom preko neke rupe i izbocine na cesti.stanje ceste na tom mjestu je zaista lose. Nikad nisam imala prometne prekrsaje. Te vas molim da mi kazete da li ima osnove za tuzbu hrvatskih cesta ili grada s obzirom na situaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imaš, ali jedino ako si pozvala policiju kada se to dogodilo i ako je policija napravila zapisnik, itd... Ako jesi obavezno nakon bolnice idi kod odvjetnika i dobit ćeš vrlo vjerojatno odštetu ako su hrvatske ceste zanemarile tu rupu na cesti.

Imao sam ja vrlo sličnu situaciju, ali srećom je bilo samo razbijeno vozilo. Dobio sam kompletan popravak + još nešto jer je vozilo bilo novo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zapisnik je napravljen medjutim nisam navela razlg pada...jer sam bila

u zaista losem stanju...sam policajac je rekako da mu je jasno zbog cega sam pala. Da na tom mjestu ima strasno puno izbocina i rupa.ali to je samo rijec...bez pisanpg traga.Da li mi mozete nekoga u Splitu od pdvjetnika preporiciti za navedeno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija