Jump to content

Asistent(ica) na Pravnom fakultetu u Splitu


tomandjerry

Preporučene objave

Sveučilište u Splitu, Pravni fakultet objavljuje

 

NATJEČAJ

 

za izbor:

 

(1) jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta u području društvenih znanosti – polje prava, za znanstvenu granu građansko pravo i građansko procesno pravo, za nastavni predmet Europsko pravo II.

 

Uvjeti: pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom brazovanju i Pravilnikom o kriterijima za izbor suradnika i znanstvenih novaka Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

 

Uz prijavu treba priložiti: životopis, domovnicu, preslik diploma o postignutom stupnju stručne spreme, radove i njihov popis te izvješće o znanstvenoj i stručnoj djelatnosti.

 

Prijave s prilozima podnose se Dekanatu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, 21000 Split, Domovinskog rata 8, u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

 

Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.

 

Sveučilište u Splitu

Pravni fakultet

 

Krajnji rok za podnošenje prijava je četvrtak 23. veljače 2012. Napominjemo da se na ovom natječaju zaista traži novi kandidat; nije riječ o natječaju za osobe koje već rade na fakultetu.

 

Izvadak iz Pravilnika o kriterijima za izbor suradnika i znanstvenih novaka Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu:

 

Članak 2. Za suradnika i znanstvenog novaka može biti izabrana osoba sa završenim pravnim ili drugim odgovarajućim dodiplomskim studijem, koja je tijekom studija postigla najnižu prosječnu ocjenu 4,0. Za suradnika i znanstvenog novaka može biti izabrana osoba sa završenim pravnim ili drugim odgovarajućim poslijediplomskim studijem, koja je na poslijediplomskom studiju postigla najnižu prosječnu ocjenu 4,0.

 

Članak 4. Prednost kod izbora imat će kandidat koji je upisao ili završio poslijediplomski studij koji je u izravnoj vezi s predmetom na koji se znanstveni novak usmjerava, odnosno na kojem se suradnik bira, kao i kandidat koji ima bolji prosjek ocjena.

 

Članak 5. Za suradnika i znanstvenog novaka ne mogu biti izabrani kandidati ako su u momentu raspisivanja natječaja stariji od 30 godina.

 

Članak 6. U natječajnom postupku iz pozitivnopravnih predmeta prednost treba dati kandidatu koji ima obavljenu vježbeničku praksu i položen pravosudni ispit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija