Jump to content

FIZIČKI NAPAD


anonimno

Preporučene objave

POŠTOVANI, molim savjet.28.04.moju 18-god.kćer na putu u školu napala je grupa od 8 maloljetnika(7. i 8.raz.oš)te ju šakama iz čistog mira ,odnosno iz objesti,par puta udarila po glavi.Budući da se to dogodilo blizu našeg doma kćer nas je nazvala te smo odmah došli po nju i na "sreću" uspjeli uhvatiti jednog počinitelja.Prijavili smo ravnateljici škole taj napad i obavili pretrage kod liječnika.Na sreću nema vidljivih ozljeda,ali je prisutna stalna glavobolja i bol u vratu.Prijava policiji slijedi(kasni zbog vikenda jer ne rade)Kod nje je sada prisutan strah.Što se pravno može poduzeti kako bi se maloljetnici kaznili jer im to nije prvi puta.HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.Sutra imamo dogovoren sastanak sa krim.inspektorom za maloljetnike(najvjerojatnije imaju ispod 14 g.jer su osnovna škola)zajedno sa policajcem iz zajednice koji je zaprimio prijavu.Ne bi htjeli da se ovo završi samo sa obavijesnim razgovorom jer ako iz objesti pretuku slučajne prolaznike što će biti kada budu imali 20.g.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to sam napisala u slućaju da su iznad 14 godina kada bi se vjerovatno vodio postupak protiv njih i trebalo bi svjedočenje vaše kčeri..

ispod 14 su, ukljućit će se i centar za soc skrb u te obitelji, radit će se s njima..

možete ići tužbom protiv roditelja eventualno, ali..to ne rješava problem njihova ponašanja, bar ne uvijke..ovisi o tome o kakvim se obiteljima i roditeljima radi..nekima bi to znaćilo jako puno, nekima ništa..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija