Jump to content

1.34 promila


roberth55555

Preporučene objave

Prekjučer su me zaustavili, napuhao sam 1.44 manje onih 0.1 znači 1.34, policajac mi je rekao da je kazna od 3000-5000 kn i 9 mjeseci vozačka. Sad mene zanima da li bi žalbama mogao smanjiti ovih 9 mjeseci jer mi se čini predugo, imam vozačku 9 godina i nikad nisam kažnjavan za ništa. Da li posotoji ikakva mogućnost da mi se vozačka oduzme na samo 3 mjeseca? i zanima me kad će mi otprilike doći poziv za sud na kućnu adresu?tjedan, mjesec, dva,tri ? još nešto, da spomenem kako su me zaustavili, znači uključivao sam se iz sporedne na glavnu cestu, malo su kotači proklizili ništa strašno, oni su naišli iz drugog smjera i okrenuli se za mnom, bez rotirki i ičega su se vozili iza mene, ja sam skrenuo na jedno parkiralište i izašao iz auta van, tad je on parkirao pokraj mene i izašao i pitao da kuda žurim i dalje sve normalno, vozačku prometnu, alkotest. da li su imali pravo alkotestirat me ako sam već ugasio auto i izašao van?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policija je ispravno postupala.

 

Sud će samo zanimati da li su vas oni vidili da upravljate po javnoj cesti.

 

Obavezni pišite prigovor, vša je stvar što će te navestu u njemu.

 

Ukoliko budete poricali prekršaj, sud će vas pozvati i saslušati policajce svjedoke, što može povećati troškove prekršajnog postupka.

 

Ukoliko budete poricali prekršaj i tražili manju kaznu, takve prigovore pišu odvjetnici, većina sudaca će se na to nasmijati, odraditi propisanu proceduru i sastaviti vam kaznu.

 

Ukoliko budete priznali prekršaj, a samo prigovorili na visinu sankcije, te priložili dokaze kojima potkrepljujete da bi vam zaštitna mjera zabrane upravljanja od 9 mjeseci ugrozila životnu egzistenciju u obliku potvrda u radu i mjestu stanovanja, sasvim je izgledno da će vam sud značajno umanjiti trajanje zaštitne mjere, pogotovo ako u zadnje 3 godine niste pravomoćno kažnjavani zbog istih ili istovrsnih prekršaja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija