Jump to content

Refundacija na poridiljnom?


anonimno

Preporučene objave

Zaposlen sam u obrtu kod svoje sestre preko biroa za zaposljavanje na nacin da moj poslodavac tj moja sestra prima refundacije od 70 % moje bruto place a i u vrijeme potpisivanja tog ugovora prije godinu i pol dana kad je u ugovoru stalo da po isteku ugovora nakon dvije godine moj poslodavac ima pravo na naknadu od 1000 eu ako mi produlji ugovor,cujem da se to promijenilo tj da te naknade vise ne isplacuju pa me zanima da li je to istina?

1.Da li su oni ipak duzni ispostivati ugovor o isplati

1000 eu poslodavcu ako mi nakon jsteka ugovora od 2 godine produlji ugovor?

 

Do isteka tog ugovora ima jos 6 mjeseci a posto mi je supruga nedavno rodila i mora se vratiti na posao,preuzet cu porodiljni dopust umjesto nje pa me zanima,posto je moj poslodavac duzan ispostivati ugovor tj isplacivati mi redovno primanja a s obzirom da cu tad primati porodiljnu naknadu od drzave i s obzirom da ce moj poslodavac tad meni prestati uplacivati primanja,da li on gubi steceno pravo na 1000 eu po zavrsetku naseg ugovora?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija