Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
branko12345

Dug u poreznoj

Preporučene objave

Poštovani!

Bavim se voćarstvom.Prvih par godina sam nekako uspjevao podmirivati obveze prema državi, radio u sezoni pa bi mi tu poslodavac plačao obveze a inače kad mi se nakupilo nešta duga onda bi malo na poticaju vratio neki dio ili bi mi roditelji posudili ali sada mi se več nakupilo 36 000 kuna duga u poreznoj. Svakog dana čekam da mi pošalju opomenu. Mislio sam podmiriti pola duga sada na poticaju ali od toga ništa iz razloga što mi poticaj nisu ni isplatili zbog duga u poreznoj. Ove godine očekujem značajniju zaradu u voćarstvu pa sam mislio kompletan dug podmiriti u 9 mjesecu ali neznam kako izdržati do onda.

Možete li mi dati nekakv savjet što da napravim da mi porezna dopusti isplatu poticaja pa da mogu nešto duga otplatiti a i bojim se da mi ne blokiraju račun do 9 mjeseca. Prije nego što sama saznao da nema poticaja zbog porezne bio sam u poreznoj i rekli su mi da kad dobijem opomenu uplatim 20% od duga i da če mi onda dati ostatak da platim na 20 rata. Ali kako da platim kad nemam s čime platiti a zbog njih ne daju isplatu poticaja?

Ja se ne pokušavam izvuči od plačanja nego samo želim to plačanje pomaknuti za 9 mjesec i da mi oslobode poticaj.

 

Unaprijed zahvaljujem

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×