Jump to content

Kupovina odjeće online


Tarik Gvožđar

Preporučene objave

Poštovani

 

Ranije sam kupovao stvari preko interneta,sve je bilo u redu dok iznos za tu robu nebi bio cca 50ak eura,nakon tog iznosa 100 komplikacija...jedne hlače koje sam na nekoj stranici platio 30 eura,naša carina porez i svi mogući dodaci bili su preskupi te sam iste te hlače platio 600kn,užas...

 

Sada želim naručiti 10ak majica iz kine,svaka je 8-10 $,kako to mogu izvesti da izbjegnem plaćanje carine itd,te da platim realnu cijenu za svaku majicu?

 

HVala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Ako ikako može pomoć naručio sam jednu majicu iz UK koju su oni poslali preko DHL-a majica + prijevoz cca 34 GBP ili 326 KN. Ok sad je došlo ode i treba platiti carinu koja je cca 45kn, ali DHL mi natovarija još nekih svojih provizija za ovo za ono i to sve skupa ispada 301 KN. Pa pitanje jeli to stvarno tako ili me žele oribati pa nije mi jasno da moran platiti još cca 92% dadžbina, a radi se samo o jednoj majici. Šta bi bilo da je vrijednost toga 5000 kn?

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija