Jump to content

Zlostavljaju mi dijete!!! Pomoc molim


gossak

Preporučene objave

Problem je sljedeci. Sa bivsim muzon sam rastavljena vec par godina,razvod je isao sporazumno a dijete nasom odlukom zivi kod njega,ja placam alimentaciju. Sve je bilo u redu do sada. Bivsi se je opet ozenio i sa njima zivi i njem sin iz prvog braka (15 mu je godina) koji tuce moje dijete (5 godina). Zelim svoje dijete da zivi kod mene,da dobijem skrbnistvo ali se bojim bivseg muza. Kako i od kuda da krenem? U panici sam,molim vas pomozite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo dopisom obavijestite nadležni centar o tome što se dešava vašem djetetu, Pravobraniteljicu za djecu, možete nazvati i Hrabri telefon.

 

Angažirajte odvjetnika i predajte sudu prijedlog za izmjenu sudske odluke u pogledu povjeravanja djeteta. Svakako ćete navesti sve razloge zbog kojih smatrate da biste djetetu pružili bolju skrb npr. zdravstveni, obrazovanje, bolji uvjeti stanovanja npr. svoja soba (nije nužno), također navedite da dolaskom kod vas dijete nebi mijenjalo vrtić, prijatelje itd, da imate bolje odgojne metode, dakle ukratko kompletan plan roditeljstva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naoko bi se reklo da postoje neke sličnosti od prije 2.5g:

dijete je staro 3 godine. Već godinu dana ne zivim sa mužem a službeno smo rastavljeni tek mjesec dana. Svo to vrijeme dijete je sa njim. On živi sa novom ženom koja ima jedno dijete i ono zivi sa njima. Ja zivim sa covjekom koji jako dobro zarađuje i spreman je sve napraviti da ja dobijem skrbništvo. Tada kad smo se razilazli nisam imala drugog izbora nego dijete ostaviti sa ocem mada i nije bila idealna situacija za to ni kod oca. Sada je došlo do velikih problema u obitelji bivšeg muža i policija je urgirala zbog njegovog ponašanja a dijete cuje i gleda sve što se događa u kući. Imam pdršku i od bivše svekrve koja je spremna posvjedočit u moju korist i korist djeteta. (...) Ja znam da se bivši neće složiti sa tim da ja dobijem dijete i iskreno bojim se njegovih reakcija i njega. :place:

a i savjet (dapače istog savjetnika- gringo) je sličan/isti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija