Jump to content

Što da radim??!


anonimno

Preporučene objave

Razmišljala sam preko svojeg odvjetnika dvjema osobama poslati OPOMENU pred privatnu tužbu,sa sankcijama...radi se o 2 ženske osobe koje osim što prljaju moj ugled i čast,a sve zbog ljubomore,čak su me prijavili kao osumnjičenika u policiji radi nekih sms poruka koje nisam poslala,anonimne su navodno! Dakle bila sam na informativnom razgovoru koji me totalno šokirao!! A da sam htjela davno sam mogla protiv njih 10tak prijava sa dokazima podići pa nisam, jer ih se želim otarasiti na miran način.ali!! Najinteresantnije u cijeloj priči je da je navela samo mojeg dečka i mene!!..pa mi Vi recite,dal meni pored 2 fakulteta mogu biti zanimljive osobe bez završene srednje škole,koje se vucaraju sa oženjenim tuđim muževima, itditd!??

Navodno da ne mogu ja njih prijaviti dok se ne riješi njena prijava..od tada je prošlo skoro mjesec dana..razmišljam nakon pretrpljene duševne boli, te ponižavanja u policiji dok su se one smijale poslat opomenu privatnu pred tužbu ,nadajući da će prestat s tim cirkusom!!

 

Hvala na savjetu :cry:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne bitno tko s kim,ne zanima me tuđi privatni život-to je tek radi usporedbe kakvog niskog morala su!

 

smatram da je iskoristila priliku da meni vezu ocrnjuje, jer nema dokaz da sam ja slala sms,...jer nemam pametnijeg posla s dečkom nego o njoj da mislim!!! inspektor je sam rekao da nema od toga ništa!! već da se obratim privatnom odvjetniku!

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija