Jump to content

Ista Ovrha na fini i na plaći


Anajrimx

Preporučene objave

Kontaktirala sam odvjetnike koji rade za ovrhovoditelja budući da on sam nije pokazao interes to napraviti, pa sad čekam, da se jave... :-). Znam da ovrhovoditelj ima pravo slati i mijenjati predmet ovrhe, ali mislim da nema smisla da se naplaćuje sa plaće, a na fini stoji početno stanje koje je sad puno manje, jer ovrhovoditelj kaže da nije dužan slati fini pravo- trenutno stanje ovrhe. I ne znam zašto su mi na fini rekli da to nije zakonito.Niš, morati ću ponovno na finu pitati da mi kažu po kojem članku je to nezakonito. :-). I nevjerojatno je kakvu su zbrku napravili, nije uredu da se ovrha naplaćuje a da oni između sebe fina, firme, banke ne usklađuju podatke, i stanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovorima.Imam zaštićeni račun, to se odmah dobije.Samo nije isto biti u blokadi i ne biti. Zanimalo me da li je gospođa na fini imala pravo, kad je rekla da ne bi smjela imati ovrhu i na fini i na plaći, te da natjeram ovrhovoditelja da ju povuče. Jer da ta ovrha nije na fini ja ne bi bila u blokadi, a ona se ionak naplaćuje s plaće.... mislila sam ovdje doći do brzog odgovora, ali ipak mi preostaje proučavanje zakona i odvjetnik :-). L.P.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija