Jump to content

Troškovi zastupanja po odvjetniku


ivanka

Preporučene objave

Prije nekog vremena, čini mi se u srpnju ove godine, održano je prvo ročište u kojem udruge Potrošač i Franak tuže bake radi devizne klauzule u švicarcima.

 

Iako je i tema devizne klauzule izuzetno zanimljiva, mene je zainteresiralo to što je tada objavljena u medijima i prilično mutna informacija da je sudac koji vodi postupak navodno rekao na tom ročištu da postoji revizijska presuda Vrhovnog suda RH po kojoj je sud odbio zahtjev Croatia osiguranja za naknadu odvjetničkih troškova u jednoj od parnica, a zato što je za CO zahtjev iz parnice sastavni dio osnovne djelatnosti pa troškovi odvjetnika nisu bili potrebni.

 

Od tada pokušavam pronaći tu presudu ali bez uspjeha. Ako netko zna o kojoj presudi se radi molila bih da mi javi ovdje na forumu ili na pm ili na ivanka.petroci na gmail.com.

 

Hvala puno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno hvala.

 

Novine su objavile da se radilo o Croatia osiguranju pa zato pretraga ne daje ništa. Sad vidim da je riječ o Eurohercu i Grgić&partneri.

 

Možda je sada lakše razumjeti pozadinu donošenja ovakve presude iako se slažem da je presuda ... hhmm. Nema veze, bit će toga još. ;)

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija