Jump to content

Dozvola o gradnji vrtne kucice


mastercheff

Preporučene objave

Pozdrav svima na ovom odlicnom forumu, biti cu kratak, kao sto naslov teme kaze iznenadila me informacija iz katastra u Cakovcu da mi za gradnju odnosno postavljanje montazne kucice treba papirologije kao za gradnju obiteljske kuce!! znaci izlazak geodeta na teren, projektna dokumentacija itd.. sto me u startu obeshrabrilo od daljnih radnji, iako je doticna dospodje rekla kao da to nije toliko skup proces ipak mi je malo cudno da je to toliko kompliciran proces zamo za vrtnu kucicu od 10tak kvadrata.. eto valjda su novi zakoni tu da se neke stvari reguliraju ali ukoliko mi netko moze pojasniti neke tahnicke detalje koje moram zadovoljiti. Radi se o parceli 300m2 i 70m2 izgradjenosti odnosi se na kucu. mogu li postaviti drvenu vrtnu kucicu od 10m2 i koliko bi me kostao taj postupak?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prema Pravilniku o jednostavnim građevinama(Narodne novine 21/09, 57/10, 126/10, 48/11, 81/12) bez akta kojim se odobrava građenje i lokacijske dovzole možete izgraditi između ostalog i pomoćnu građevinu - vrtnu sjenicu i nadstrešnicu tlocrtne površine do 15 m2. Uvjet je da osnovna (glavna) građevina ima dozvolu za gradnju. Prema tome sretno s podizanjem vrtne kućice!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija