Jump to content

Kad ti sva vrata zatvore...


decart

Preporučene objave

Upravo sam prvi put ovim putem odlučila potražit stručno savjetovanje.

Ne znam otkud bih počela,možda od sada?

Prije nekoliko dana dobila sam otkaz ali bilo je logično jer je posla bilo sve manje i šef nas je morao otpustit.Radi se o ugostiteljstvu gdje sam zaposlena 1,5 god.Ništa novo u RH,još jedna nezaposlena osoba koja će se ovih dana prijavit na biro.Problem je u tome jer sam podstanar i svaki mjesec stan plaćam 1500 kn.Imam 2 djece u OŠ.I da stvar bude još kompliciranija,razvod mi traje već godinu dana.Skrbništvo i alimentacija nisu riješeni..dakle nikakva primanja nemam.

Neki dan otišla sam na socijalnu skrb i pitala da li mogu dobit neku pomoć dok ne nađem posao.Odgovor je bio da ne,jer sam zadnja 3 mjeseca imala primanja.Savjetovali su me da dođem za 3 mjeseca,ali rekla sam im imam 28 godina,zdrava sam i želim radit i nadam se da ću za 3 mjeseca imat barem nekakav posao.Pomoć mi treba sad!Onda opet kažem da ću imat nešto sa biroa 3 mjeseca ali da mi to nije dovoljno jer to pokriva samo najam stana.Tada sam se još više zgrozila,rekli su mi da dođem onda za 6 mjeseci jer ću i iduća 3 mjeseca imat primanja?????????

Ako je to stvarno u skladu sa zakonima RH onda "svaka čast" onima koji kroje takve zakone.Nema logike.

Molim vas ako netko zna neki način ili nešto više o tome da mi kažete.Neću vam ni spominjat sudske i ostale probleme koje prolazim zadnju godinu dana,ne želim niti mislit na to kamoli pisat.Ali ovo,ovo je dno,ili put ka dnu jer još uvijek imam internet priključak doma pa se evo tim putem i obraćam..ali i to treba platit svaki mjesec,računi ne čekaju 3 mjeseca naplatu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija