Jump to content

Raskid ugovora na neodređeno vrijeme uz prijetnju neisplatom plaće.


kozmo

Preporučene objave

Poštovani, imala bih jedno pitanje vezano uz raskid ugovora na neodređeno vrijeme. Naime, ovako glasi dopis koji sam zaprimila od svog poslodavca: "Obračam Vam se u ime novonastalih okolnosti koje imaju značajan utjecaj na buduću sudbinu društva čiji ste zaposlenik; nad društvom X d.O.o., dosadašnje matično društvo i osnivač X d.d. nema više nikakvih upravljačkih i vlasničkih prava,društvo je prodano ,promijenjen je naziv društva te su rakinuti svi poslovni ugovori temeljem kojih je X d.O.o. bio kooperant dioničkog društva. Izgledno je očekivati da će u skorom roku ugovori biti raskinuti,upitna je isplata plaća te apeliram tko to želi u svrhu očuvanja radnih mjesta,sklopi ugovor o radu sa X d.d.".

Molim Vas za savjet, radim u toj firmi već 4 godine , ustalnom radnom odnosu sam, nemam namjeru potpisati ponuđeni novi ugovor jer je taj novo ponuđeni ugovor na određeno!

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija