Jump to content

Tečaj pravnog engleskog


Intellecta

Preporučene objave

Škola stranih jezika Intellecta pripremila je jedinstveni program jezično-pravne edukacije za stručnjake pravno-ekonomskog profila. U Intellecti uspješno izvodimo tečaj Pravnog engleskog u pet stupnjeva te pripremamo naše polaznike za polaganje međunarodno priznatih certifikata engleskog jezika u pravnom području - ILEC i TOLES.

Od 2012. godine jedna smo od rijetkih institucija u Hrvatskoj akreditirana od strane britanskoga TOLES centra za izvođenje TOLES tečajeva i provedbu njihovih testiranja.

 

Sve informacije o tečaju nalaze se na našoj web stranici http://www.intellecta.hr/skola-stranih-jezika/tecajevi-stranih-jezika-u-intellecti/specijalizirani-tecajevi/pravni-engleski/.

 

Akcijske cijene tečajeva navedene na web stranici vrijede za upise do 16.veljače 2013. godine, a posebno ističemo popust od 50% na redovnu cijenu svih tečajeva pravnog engleskog za odvjetničke vježbenike i studente prava.

 

Više informacija o našoj školi te mnogim jezičnim uslugama i tečajevima koje izvodimo za stručnjake različitih profila, možete pronaći na našoj internetskoj stranici www.intellecta.hr.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija