Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

kredit isplacen na ziro racun

Preporučene objave

Molim Vas za savjet:

Nedavno mi je kredit od firme isplacen na ziro racun (naravno greskom). Zbog toga bi najvjerovatnije Ministarstvo finansija pomislilo da se radi o dohotku, i trebao bih to prijaviti u poreznoj prijavi.

Je li ok, da napisem nekakav dopis Ministarstvu, da se radi o zabuni, i da prilozim ugovor o kreditu, da vide da mi je greskom isplacen na ziro racun?

Cijenim svaki savjet

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Jeste li Vi, mžda, u sustavu pdv-a, ili obveznik mirov. i zdrav. osiuranja?Brzo potrošiti tu lovu da biste što prije ostvarili povrat poreza i krenuli u amortizciju kupljenog. Mislim da to može bolje objasniti svaki knjigovođa ili Vaš porezni referent u porez. upravi.Ugovor o kreditu morate priložiti vašim papirima. Kredit nije dohodak isto kao što i rata otplate kredita nije trošak.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×