Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
al

hitno skripta GPP

Preporučene objave

al    0

bok niqa! Da znaš da mi se nitko nije javio do sada. Čak sam poslala mail nekoj curi koja je nudila skriptu na prodaju, ali ni ona ne odgovara. Ovim putem ju molim da nam uštedi vrijeme tipkanja naših skripti i da se javi. Pozdrav!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ej kolege, ja sam nova ovdje i takodjer u potrazi za skriptama:) Naime ja imam skriptu iz GPP-a, trenutno ucim po njoj, ali je provjerena i kolege su polagale po njoj, tako da naravno da cu je dati na kopiranje kome treba ili vec nekome dostaviti. Javite mi se na mail pa se vec lako dogovorimo:)

Takodjer bi vas molila za pomoc, naime ja sam se prebacila u rijeku i sad skupljam skripte pa ako netko ima nesto iz europskog prava, MPP-a, upravnog prava, pravo zastite pomorskog okolisa ili zna sta o tome? Hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×