Jump to content

razvod i financije - molim pomoć!


jojo33

Preporučene objave

Pokušat ću skratiti svoju mučnu priču. Ubraku sam par godina, muž se počeo čudno ponašati zadnjih par mjeseci. Sve upućuje na preljub, dokaza nemam. Nije me više ni briga. Problem je što imamo 2 kredita, oba glase na moje ime. On je u jednom i sudužnik, u drugom nije. Pokrenuli smo neki obiteljski posao i zato krediti, ali i da se vrate njegovi dugovi nastali prije braka (duga, nebitna priča). sad ne želi sudjelovati u plaćanju tih kredita, kaže da želi sporazumni razvod. Ja na to ne pristajem jer želim crno na bijelo da će mi vraćati taj novac. Inače nemam za kruh, kamoli što drugo. Posao koji smo pokrenuli ne može se dijeliti, radi se o poljoprivredi i to je kod njegovih. Oni su divni ljudi i ne slažu se s njim u vezi ovog.. ali..

Što ja mogu učiniti? Koliko traje brakorazvodna parnica ako ja na razvod ne pristajem, tj. može li nas sud razvesti i bez mog pristanka? I drugo pitanje postoji li mogućnost da mu se zakonski odredi da mora sa mnom vraćati kredite. Ja sve što sam plaćala imam dokaze i račune,pogotovo te njegove dugove.

Unaprijed, hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija