Jump to content

ukradeni dokazni materijali


bragoc

Preporučene objave

U situaciji sam da je protiv mene podignuta tužba nakon što je tužitelj pokrao gomilu dokumenata koji dokazuju bespredmetnost tužbe, pa čak i smislenost protutužbe. Konkretno, radi se o nasljednom predmetu gdje je jedan od nasljednika prvo "prisvojio" sve dokumente, a zatim podigao tužbu protiv ostalih. Tužbu bih lako pobio kada bi mi bili dostupni navedeni dokumenti. Stoga me zanima kako sud postupa u sličnim primjerima, te mogu li tražiti od suda da naloži tužitelju da vrati pokradene dokumente? Postoje li zakoni koji se bave tom problematikom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Na žalost - onako na riječ. Dakle osim mene, postojanje navedene dokumentacije može potvrditi suoptuženik , te dijelom, vjerojatno, još poneko sa strane.

Presliku sam pokušao ishoditi više puta ali konstantno sam nailazio na pojašnjenja da se dokumenti ne mogu pronaći, ne postoje i slično. Ili još češće na potpuno ignoriranje mojih zahtijeva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija