Jump to content

Mobilni operater neće da otkaže ugovor


DADOvrana

Preporučene objave

Molim vas za savijet radi se o tom da sam htio otkazati poništiti preplatu s VIP-OM istekao mi je rok od 24 mjeseca i sad želim prekinuti preplatu ali ali mi ne daju da prekinem preplatu dok ne podmirim zadnji račun koji još nisam ni dobio.....to mi dijeluje kao neka ucijena molim vas za savijet račun dolazi 15-og u mjesecu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imam isto pitanje u vezi telefonskih operatera i ovrha. Imam dug prema tele 2 koji stoji vec od 2010.god otplatio sam neki vrlo mali dio, ali ponovo sam nezaposlen i stao sam sa otplatom. Prebivalište mi je prijavljeno kod bake, na njenoj adresi i sada su oni prije par dana zvali da će doći u plijenidbu stvari radi toga dugovanja. Ja na toj adresi čak i ne živim više i ništa nije u mom vlasništvu, pa me zanima imaju li oni pravo plijeniti stvari kod bake u kući i ako imaju na to zakonsko pravo sta mogu napraviti da to odgodim dok ne budem u mogućnosti plaćati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija