Jump to content

dječiji doplatak umanjen a nema riješenja hitno molim pomoć


DADOvrana

Preporučene objave

dakle molio bih za savijet što napraviti naime dječiji doplatak nam je umanjen imamo troje djece najstarije 5 god. a najmlađe 1 god. urdno smo predali sve papire i dobili normalno dječiji ali je svota umanjena međutim nismo dobili nikakvo riješenje o tom znamo da se riješenja po novom zakono ne šalju ali koliko mi je poznato to važi samo za one kojima nije došli do promijene međutim nama je umanjen ali ipak nismo dobili riješenje ili bilo što drugu pa neznamo kome da se žalimo i sto da radimo u hzmo nam se već par dana nitko ne javlja na telefon.pa ne znamo što da radimo.sličan slučaj ima i susjeda ona nije dobila ni dječiji doplatak niti bilo kakvo riješenje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

prijatelju imam istu situaciju,znači troje djece ,umanjen dječiji ,a rješenja nema,samo što mi je teta na mirovinskom 17.05.2013 godine rekla da je riješenje poslano ,ali nije bilo nikog kući pa je vraćeno,što mi je jako sumnjivo,pošto ja imam poštanski sandučić,a riješenje netreba potpisivati,pa se pitam zašto nije ubačeno u sandučić.

Neslužbeno mi je rečeno da sam podigao prosjek primanja,što nije istina naprotiv drastično je smanjen.

Zato se ja mislim potruditi i što prije otići po daljnje informacije,jer nemože to ići tako da me se kazni a ja neznam razlog.

Žao mi je to je sve za sad.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija