Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

lidiafx

atorski honorar

Preporučene objave

Poštovani,

moj pokojni suprug je bio režiser i kao takvom se repriziraju djela, a tantjeme od repriza bi trebala dobiti njegova dva sina.

Predala sam žiro-račun tada još maloljetnog sina, na koji je stigao jedan hornorar gotovo prije 20 godina. Nakon toga, valjda se nije ili je repriziralo, pošto TV nema ??? arhivu repriziranih emisija, nista vise nije uplaceno. Ipak, drugom sinu je uplacivano - jer kao ovaj maloljetan je postao punoljetan, a žiro- pošto se dugo ništa nije uplaćivalo - kažu 'zatvore'.

Tražila sam uvid u uplate drugom sinu - ta da drugu polovin tantjema isplate mom sinu. Na to su rekli da sam ja njima duzna za pretplatu, pa su jos naveli da je potrazivanje u zastari.

I dalje se repriziraju emisije - a ja ne mogu ostvariti pravo. Kako da djelujem?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×