Jump to content

gruntovno i odvjetnik


ellena2

Preporučene objave

Pozdrav svima i trebam Vaš savjet i pomoć...

Moji roditelji su dugi niz god. pokušali sami upisati svoju nekretninu u gruntovnicu (katastarski je prošlo) ali im se zahtjev stalno odbijao, nakon toga su potražili pomoć od odvjetnika koji im je za uzimanje rješavanja slučaja odmah naplatio 1000 eura..... već dvije god. odvjetnik nije rješio upis a do sada je odvjetnik primio više od 14000 kn za iskreno više ne znam ni ja što.

Otišla sam u gruntovnicu vidjeti što se događa i neugodno se iznenadila, naš odvjetnik nije prilagao svu traženu dokumentaciju uvijek je nešto nedostajalo a kako se nakon pismenog poziva iz gruntovnice da dostavi traženo nije odazvao dobijali smo odbijenicu.

Molim Vas što napraviti kako bi došli do svojih original papira i ukidanja punomoći odvjetniku a da nam prije povrata dokumentacije ne uruči račun za svoje usluge. Ne želim se svađati s njim ali ne želim više ni plaćati za ovakav način rada.

 

Hvala na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lijepo otići k njemu, smireno mu predati na papiru opoziv punomoći, zatražiti da vam preda sve papire, a račun je deeebelo višekratno podmiren, stoga ako bi slučajno imao obraza tražiti još, reći mu u facu kaj ga ide, i dati mu do znanja da nemate namjeru plaćati više. Doduše, nadam se da imate neku potvrdu o isplati, iako poznavajući mentalitet naših "plemenitih" odvjetnika, sigurno je nemate, ali ako će se on vama svisoka obraćati, replicirajte istom mjerom. Znam da nije ljudski, ali niti imate posla s čovjekom, koliko vidim iz vašeg posta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Itekako bi se priznale, ali do novaca koje ste platili ipak ćete izuzetno teško doći. Naime, on će ih nekako pravdati, barem u većem dijelu, a s druge strane nećete naći odvjetnika koji bi vam pomogao u takvom predmetu, jer postoji tzv. "pakt o nenapadanju" među njima.

 

Postupite kako sam napisao, a ako će se bahatiti, zaprijetite mu prijavom. Zna on jako dobro kako stvari stoje. I savjet - sami otiđite u gruntovnicu, sa svim papirima, lijepo kulturno zamolite za pomoć, navedite kako se ne snalazite najbolje, objasnite što trebate i nadležni referent će vam pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija