Jump to content

koliko može ili smije trajati sudski spor,postoje li okviri.....


tulek

Preporučene objave

koliko može ili smije trajati sudski spor,postoje li okviri.....

 

sedam dugih godina u sporu sa bivšom firmom...zbog neisplate plaća..ukratko postoje dokazi i svjedoci određeni iznos je našao i sudski vještak...(stim da mu nisu predočili sve dokumente)najveći problem je u tome da sudac NEZNA izračunati jer NE RAZUMIJE obračun plaće po platnim listama...promijenila se već dva suca na istom predmetu,danas saznajem da je i treći (novi kolač) došao..ja znam izračunati,moj odvjetnik je trebao cca..tri mjeseca da shvati...osoba koja je radila obračun plaće je svjedočila i objasnila U MOJU KORIST (objašnjavajući da je MORALA zbog pritiska poslodavca),sucima treba vremena da "uhvate nit" ali se stalno mjenjaju...ŠTA DA RADIM....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U tražilicu upisati "pravo na suđenje u razumnom roku". I pazite - od početka ove godine na snazi je Zakon o sudovima koji to drugačije regulira od ranijeg zakona, pa dobar dio objašnjenja koja ćete naći više nisu valjana.

 

Ukratko - podnosi se zahtjev za zaštitu prava na suđenje u razumnom roku predsjedniku suda. On bi trebao odrediti rok u kojem se postupak (na njegovom sudu) mora okončati.

 

Što ćete s tim postići? Više-manje ništa. Nekad se mogla dobiti naknada za povredu toga prava od države, sada je to samo teoretska mogućnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija