Jump to content

Tražim odvjetnika da tužim Ministarstvo poljoprivrede zbog neisplate kapitalnih


terra2

Preporučene objave

Podigao sam nasad 6ha i kupio sve potrebno. Nakon završetka ulaganja dobio sam dokument od Ministarstva poljoprivrede da trebam dobiti povrat uloženih 55% sredstava na osnuvu kapitalnih ulaganja. Dokument sam dobio u prosincu 2011., a isplata bi trebala biti do 30.06.2013. Budući da nisam mogao ćekati 30.06.2013. ja sam dokument "prodao" banci koja mi je isplatila iznos umanjen za njihove troškove i kamate koje ukljućuju razdoblje do 30.06.2013. No sa bankom sam potpisao ugovor da u slučaju neisplate sredstava od strane Ministarstva, banka može od mene naplatiti isplaćeno i kamatu. Upravo to se i sada događa. Ministarstvo još uvijek nije isplatilo sredstva za kapitalna Banci, a Banka mene svaki mjesec tereti za zateznu kamatu zbog neisplate kapitalnih od strane Ministarstva. Do danas se nakupilo 41.930,00 kn i ja sada moram podići kredit da bih Banci platio navedene kamate.

Ja sada planiram tužiti Ministarstvo zbog neisplate kapitalnih i tražim odvjetnika koji ima iskustva sa slićnim. Đakovo, terra-obrt@net.hr, 098 16 87 434

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija