Jump to content

Misli da je pametna?ZA "MALINU"


nova

Preporučene objave

Poštovani posjetioci foruma!

 

Ako pamtite sve što sam napisala pod temom "Kako utjecati na majku zbog dobrobiti djeteta", neću se ponavljati....... Imam novosti...

U kratko.

Dogovoreno je preuzimanje djeteta za ljetne praznike na 20 dana. Gospođa je molila mog zaručnika da to bude subota umjesto petka kako je to inaće (nebitno zašto), on je to naravno odobrio, kao svaki normalan čovjek iako 100 % siguran da je obnuta situacija njemu nebi bilo dopušteno mjenjati termine, jer to uvijek mora biti po rješenju i na sat.

Kako on subotom radi, a njegovi roditelji dolaze za vikend k nama u Zagreb, rekao je bivšoj gospođi da će njegova majka doći umjesto njega po dijete. Naravno gđa. se nije složila, pa da bi se izbjegli problemi zamolio je majku da ode u CZSS danas i dogovori da ona kao baka preuzme dijete te ga dovede u Zagreb. U CZSS-u je dobila odgovor da je gđa. već bila kod njih te da je molila da se baki neda dijete JER da je baka završila na hitnoj nakon što se nagutala nekih tableta i da ona svoje dijete (pred kojim je radila i izvodila pisala sam prije što sve) ne može povjeriti takvoj osobi ?? te da joj oni ne mogu dati dijete, tj. urgirati da ova pusti dijete s bakom.

Stvarno neznam što reći na sve ovo. Naime majka je još dok su bili u braku njezin sin i bivša snaja završila na hitnoj jer joj je doktorica prepisala klavocin na koji je alergična te je završila na hitnoj iz tog razloga. Ima li se što još na to reći???

Žena je poremećena, ja nemam drugog objašnjenja. Po pričama što kruže okolo njoj je bivša svekrva kriva za sve, jer ona navodno drži sve konce u svojim rukama. Malo i smiješno , no dobro.

Ne znam što nam je činiti? Molim za savjet kako što prije napraviti izuzeće czss-a, jer ovakve stvari se ne mogu i nesmiju događati.

 

ZA MALINU!

Kako ja znam tko si ti, kao što i ti znaš tko sam ja, nećemo se igrat skrivača.....ipak biti ću pristojna i neću iznosit čak niti tvoje inicijale i mjesto boravka ovako javno. BTW, saznat ću i pod kojim se imenom još ovdje logiraš, pa ti se javim ;) Mislim da sam na dobrom putu.....malo sam se dopisivala sa curama iz foruma, dvije su mi dale naznaku po svojim prepričavanjima da te znaju pod nekim drugim imenom, nisam još sigurna dali si ti ta, ali kroz par pitanja biti ću.

Nikad se nikome nisam prijetila, ali ili se idi lječit ili me se čuvaj!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Draga moja, ti očito još nisi shvatila. Ta je žena opsjednuta time kako napakostiti njemu i njegovima, jer ga očito još nije preboljela. Da je, ne bi to sve radila nego bi se okrenula sebi i svome djetetu. Ona se fokusirala na vas, opsjednuta je vama i iz ljubomore i ogorčenosti sve to radi. Nemoj se opterečivati s time i trošit energiju na luđake jer od toga nemaš ništa. Razmisli samo o onome, neću gledat na to što mi je rećeno nego na to tko mi je rekao. 8-)

Ciao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija