Jump to content

Novo rezanje prava, odnosno mirovina, hrvatske branitelje očekuje u srpnju ?


Kompa

Preporučene objave

http://www.ngonline.net/zivot/vijesti-zivot/ostalo/2737-tribina-o-statusu-i-pravima-hrvatskih-branitelja-foto

 

Ovo je sa "tribine o statusu i pravima hrvatskih branitelja", održane danas 26. 02. 2014. godine, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije

 

Da li su ovo gluposti ili ipak nisu, na kraju članaka piše ( " Novo rezanje prava, odnosno mirovina, hrvatske branitelje očekuje u srpnju. " ) ?

 

Ako su gluposti trebalo bi tužiti iste osobe zbog širenja straha i nesigurnosti među braniteljskom populacijom, ako je istina .......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko vidim iz reportaže, u dvorani je bilo jedno 10 ljudi, a rezaće sigurno, možda ne ove godine, ali u slijedećih 5-6 godina invalidske mirovine biti će izjednačene sa prosječnim radničkim i to je to.... šparajte....

 

Pusti sada nagađanja šta će biti za 5 - 6 godina. Baš može biti suprotno, za 5 - 6 godina a sigurno i puno prije više na vlasti neće biti ni ovi ni oni prije njih, bit će netko novi tko će nam vartiti sve oduzeto i dati povećati svima pa tako i nama mirovine za još 10 %.

 

Pusti to za 5 - 6 godina.

 

Napisao sam ako je ovo laž onda bi iste trebalo tužiti za uznemiravanje braniteljske populacije, te za unošenje nesigurnosti u njihove i tako jadne živote. A šta će biti za 5 - 6 godina bumo videli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

obzirom da vidim da spominjete nekakve tužbe, želim Vam naglasiti da što se tiče tribine, za istu posjedujemo i audio zapis, vezano oko priče za smanjenje mirovina.

"Prema neslužbenim informacijama, visokopozicioniranog dužnosnika u ministarstvu, branitelje očekuje novo rezanje mirovina, najvjerojatnije u srpnju" - izjava je jednog sudionika tribine.

Rečenica koja je napisana u vezi smanjenja mirovina zasigurno naš portal nije izmislio.

 

S nadom u bolje sutra, srdačno Vas pozdravljam.

Andrija Mihaljević, gl. urednik portala NGonline.net

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

......... novo rezanje prava, odnosno mirovina, hrvatske branitelje očekuje u srpnju. .............

 

Do srpnja ima još četiri-pet mjeseci. Nije mi jasno odakle takva informacija sudioniku tog foruma, a zasigurno je neprovjerena jer ni ovi truploidi u vladi to ne znaju.

 

Ne vjerujem da će se usuditi rezati braniteljske mirovine, pogotovo ne dva puta u jednoj godini, a sudionik foruma koji je to najavio bi trebao da se bolje informira prije nego što javno iznese takvu informaciju, a i da kaže odakle mu takva informacija.

 

a030.gif

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a sudionik foruma koji je to najavio bi trebao da se bolje informira prije nego što javno iznese takvu informaciju, a i da kaže odakle mu takva informacija.

Mali sitni političar koji se ugledao na velike kolege.Nije bitno što kaže nego je bitno sa nešto kaže jer ne zna onu staru "Šutnja je nekad zlato".

 

A možda je petokolonaš :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zbog ovakvih i sličnih objava dolazi do pogoršanja zdravstvenih stanja branitelja koji ionako žive na rubu smrti, nerjetko zna doći i do suicida istih.

 

Ovim putem pozivam barem jednu od vrlih ( 1000 ) braniteljskih udruga da odreagira na ovakve neprovjerene ili poluprovjerene neslužbene najave koje nisu službene i potvrđene već se radi o " pokvarenom telefonu " što u konačnici može imati pogubne posljedice za nekog od branitelja. Neka udruge konačno počnu služiti braniteljima i štiti ih od ovakvih i sličnih ispada pojedinaca sa dezinformacijama, a ne da branitelji služe udrugama i samo plačaju godišnju članarinu.

 

Očigledno da kako taj sudionik te tribine koji je isto izjavio (a znao je da ga slušaju novinari i da će isto negdje pročitati i oni kojih se ista izjava tiče), tako i urednici medija na kojim je ova izjava objavljena (a i sami znaju da ista nije niti poluslužbena a kamoli službena, već " rekla - kazala "), nisu svijesni da se takvim izjavama kod psihički nestabilnih , životom izmučenih i opće obespravljenih branitelja doslovno radi o ŽIVOTU ili SMRTI.

 

Ovo nije igra i nije bitna posječenost istom mediju i njegova čitanost na osnovu čega se dižu i cijene reklamama. Nemojte gospodo preko nečijih života ostvarivati svoje sitne interese.

 

Zar zaista želite imati na duši život nekog branitelja ? Ako im ne možete pomoći, nemojte im niti odmagati.

 

Apel braniteljskim udrugama ;

braniteljske udruge ( sve - poglavito krovne ) - trgnite se malo i zaštite one radi kojih postojite !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

? Nikada se ne zna kad neki "prolupali" branitelj može napraviti neku nezgodaciju. A, novinari i, njihovo novinarsko društvo (a zabijaju noseve svugdje i svagdje) neka se žale.

 

Mislim da se ova vlada treba pozabaviti i kaznenim i prekršajnim zakonom, a vezano za trabunjanja novinara koji misle da su novinari i pišu gluposti po forumima i tiskovinama i stati na rep urednicima i inima koje takve budalaštine plasiraju, tj. odobravaju da se objave.

 

Imamo portale koji siju paniku, govor mržnje, iznose poluprovjerene "vijesti"...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zbog ovakvih i sličnih objava dolazi do pogoršanja zdravstvenih stanja branitelja koji ionako žive na rubu smrti, nerjetko zna doći i do suicida istih.

 

Točno. Neprovjerene informacije pojedinci koji ih iznesu ne shvaćaju ozbiljno i kao da žele takvim "laprdanjem" naštetiti zdravlju istinskim braniteljima kojima je ionako voda do grla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija