Jump to content

privatno u sluzbene svrhe - naknada


parazit

Preporučene objave

Zaposlen sam u MORH-u i učestalo mi se događa da me se upućuje na zadacu koja zahtjeva odijela, kežual i taktičku odjeću. Pravilnikom je uređeno da za obavljanje takovih zadaća moram mi bit zaduzena (kupljena) potrebita odjeca. Praksa je bila da se djelatniku dodjeli bon u vrijednosti cca 4000kn te s tim bonom u trgovinama Varteks uz predocenje osobne izkaznice "kupuje" onu vrstu odjeće koja mu je potrebna za obavljanje zadaća koje su mu zadane. Duže vrijeme radim posao koji iziskuje nacin odjevanja odjece koju sam naveo. Zanima me dali imam pravo na naknadu korištenja privatne odjeće u službene svrhe.

Pozdrav!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imaš ako iz PZB pređeš u policiju!

 

Da pripadnici MUP-a imaju redovito zanavljanje odjeće al ja pitam kakva je situacija s pripadnicima MORH-a koji rade isti posao samo sto sam ja svoju privatnu stvar bio prisiljen koristit za zadaću koja mi je nametnuta. Znam da postoji izračun za slučajeve kada se privatno vozilo koristi u službene svrhe. Mene zanima, dali je moguće ostvarit kakvu naknadu u mom slučaju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija