Jump to content

0,3 grama marihuane


Mate Bulicic

Preporučene objave

Postovanje,prije par dana prijatelju je kod pretresa pronadeno 0,3 g marihuane i u prekrsajnom nalogu pose dobrovoljno predao i dosla je novcana kazna od 10 tisuca kuna sto je apsurdno.... Ima 18 godina ,ucenik je srednje skole ,tezak imovinsko status u obitelji (otac invalid) samo majka zaposlena .. Nekaznjavan je bio prije toga .. Ima li sanse da se novcana kazna spusti do 2000 kuna ili na dobrotvorni rad jer nema odakle platiti kaznu ... Molio bih odgovor, hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobio je na licu mjesta prekrsajni nalog i nije pisala kazna ,nije potpisao nista... Nakon mjesec dana sada mu je dosla kazna ,meni se cini malo previse za takve okolnosti... Problem je sto pise da je to dobrovoljno predao prilikom legitimacije,to nije istina ,u autu je bilo baceno na pod on u sebe nije imao nista kod pretresa izvan vozila... Ili je to isto ? ...dali se moze zaliti na to ili samo ovo ostalo da trazi olakotne okolnosti zbog odredenih razloga

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je dobio prekršajni nalog od "policije" onda je morala pisat kazna i to 5000 kn jer je to najmanja.Bit će da je dobio obavijest o prekršaju pa je išao optužni prijedlog i sad je kazna takva.Postoji više kombinacija i papira i mora se točno znat što je i od koga dobio.

 

Ako ima pravo žalbe (a to piše na papiru na kojem je 10 000) može se žalit da nije dragovoljno predao a ishod je upitan.Također ako ima prava može se žalit i na visinu kazne.

 

Prijatelj je dobio a ti pišeš pa je malo prije 3 dana pa malo nakon mjesec dana :misli:

 

Potpisuje se primitak obavijesti/naloga što nije priznanje a ni ne mora se potpisat ni primit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija