Jump to content

nejasna presuda upravnog suda


stipo_m

Preporučene objave

Poštovani, molio bih pomoć da mi netko razjasni presudu koju sam dobio od upravnog suda.

Presuda:

 

ODBIJA SE tužbeni zahtjev za poništenje rješenja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Središnjae službe, KLASA: 141 - 02/13 - 01/03348237215, URBROJ: 341 - 99 - 05/312 - 6337 od 16- listopada, 2013. i rješenja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Područnog ureda u ..... KLASA: ..., URBROJ:...od 28. svibnja 2013. TE VRAĆANJE PREDMETA NA PONOVNI POSTUPAK.

 

Je li se ova tužba odbija ili se vraća na ponovni postupak jer u priloženom piše oboje pa molim da mi netko ovo objasni i što mogu očekivati dalje?

 

Unaprijed hvala.

 

Pozdrav svim hrvatskim braniteljima i drži te se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Ovo mi sad postaje zagonetka, pitao sam dva pravnika i oba su mi dali različite odgovore, tako i ovdje vidim dva različita odgovora.

 

Pozdrav!

Nisam baš potkovan temom, ali mislim da se radi o izračunu mirovine prema činu i ustrojbenom mjestu prilikom odlaska u mirovinu. Ispravi me ako nije točno. ( Nisam sve pročitao )

HZMO će izvršiti ponovni obračun. To je moje mišljenje, a temeljem poduzetih mjera i radnji kojim si postupao, mislim da znaš o čemu se radi.

Ajd, javi mi, imam sličan slučaj kod kolege.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Je li se ova tužba odbija ili se vraća na ponovni postupak jer u priloženom piše oboje pa molim da mi netko ovo objasni i što mogu očekivati dalje?

 

Može tu biti svašta. Mogu te iz HZMO ponovno pozvati na procjenu radne sposobnosti......i tako se sve može odugovlačiti u "nedogled", ali ne vjerujem u taj scenarij. Osobno, mislim da će sve ostati "po starom" i da nećeš imati nikakvih problema sa HZMO.

 

Tužba ti je odbijena (dobio si "kopito") i mislim da je tu kraj priče. Ostalo je sve po "starom".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ajmo za početak da nam kažeš jel sud bio po starom zakonu ,odnosno da li si dobio rješenje visokog upravnog suda ili si dobio rješenje upravnog suda,ali tada bi ti na kraju trebalo pisati mogućnost žalbe.........ako je po starom zakonu znaći odmah rješenje od visokog upravnog suda onda nema mogućnosti žalbe,.....imaju neke druge mogućnosti,ali o tom kad odgovoriš na pitanje..........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija