Jump to content

st - besplatna pravna pomoć


anonimno

Preporučene objave

Iz vlastitog iskustva : kada trazite besplatnu pravnu pomoc i netko Vam pomogne, budite mu zahvalni do groba i ne prigovarajte jer ste sami trazili.

 

Najbolja pravna pomoc je kada uzmete odvjetnika, kada dokazete da niste u imovnom stanju da biste placali sudske troskove, te ako dobijete spor, tada troskove odvjetnika ionako placa onaj tko je spor izgubio.

 

Ponekad je bolje odmah platiti odvjetnika da sve napravi kako treba, nego se poslije cijeli zivot tuci po glavi u stilu "da sam barem onda to napravio...".

 

Nemojte kasnije razmisljati "da sam barem onda...".

To ucinite sada.

 

Ako dobro znate da Vam odvjetnik kojeg cete platiti ne moze pomoci (jer je mozda Vas slucaj takav), tada se sami morate snalaziti, ali ce opet doci vrijeme kada cete mozda pozaliti sto niste uzeli odvjetnika.

 

I odvjetnici su ljudi, imaju svoje tarife, ali mnogi od njih imaju veliko srce i mnogi zele pomoci.

 

I na ovom forumu cete naci, ako prosurfate po temama ovog foruma, na primjere odvjetnika koji su pomogli ljudima i nisu im naplatili svoje usluge.

 

Ako ne probate, necete ni znati. Pokucajte na vrata jednom odvjetniku, drugom odvjetniku, trecem ... i sigurno cete naici na nekoga tko ce Vam pomoci.

 

Tako cete mnogo prije rijesiti problem.

 

Nemojte zaboraviti da i na ovom forumu ima mnogo dobrih ljudi, pravnika, odvjetnika, vjerojatno i pravosudnih radnika, mozda i sudaca, kao i svih drugih zanimanja, ljudi koji imaju iskustva ili su prosli nesto slicno Vasem problemu.

 

Mnogi od njih imaju veliko srce i zele pomoci.

 

Prije svega tu zelim spomenuti i moderatore, i cijelu ekipu koja radi na ovom forumu kojoj i osobno iskreno i od srca zahvaljujem na pomoci, oni mozda ne mogu rijesiti Vase probleme, ali Vas sigurno mogu uputiti sto i kako treba napraviti.

 

A kada imate problema, to je jako, jako puno. I zato im treba biti zahvalan.

 

Lijepi pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija