Jump to content

Pravni sustav republike hrvatske u praksi


anonimno

Preporučene objave

1. Neizdavanje rjesenja o kontaktima u zakonskom roku 60 dana.

2.Izdavanje nalaza i misljenja bez pregleda ,psihijatar rebro

3. Krivotvorenje policijske intervencije ODO Sesvete

4.Neprosljedjivanje zalbe na rjesenje CZSS Sesvete

5.Antidatiranje rjesenja i neprovodjenje Zahtjeva za upravno inspekcijski nadzor Ministarstvo zdrastva i socijalne skrbi

6.Krivotvorenje cinjenicnog stanja Prijedlog i misljenje poslano na sud , vodjenje postupka a da suprotna strana uopce nezna sto pise u prijedlogu i misljenju centra

7. Predlaganje centra ,a na nalog suda da stranka sama sebi plati vjestacenje u iznosu od 10 000

kuna

8. Vjestacenje u bolnici za djecu i mladez

Izdavanje vjestacenja od stane psihijatra koji nije vidio starnku jer ista nije dosla ybog prijetnji upucenih od stane rebra.

Iydano vjestacenje

9. Odbacaj kaynene priajve za priejtnje smrcu i nasilnicko ponasanje u obitelji, lazno prijavljivanje

10. koristenje neistinitih dopisa i ponovno ponavljanje laynog prijaavljivanja te koriste vjestacenja bey vjestacenja u odbacaju kaynen prijave ODO sesvete.

11. Promjena sudkinje i neprovodjenje ponovnog postupka uz neprolsjedjivanje zahtjeva za izuceyecem te promjena vremana vodjenja rasprave prema odgovoru predsjeddnika suda 11.15 a poyiv u 11.45.

12. Koristenje krivotvorene dokumentacije i vjestacena u postupku.

 

Kakvi li to pravnici zavrsavaju oravni fakultet u hrvatskoj ako vjestak u vjestacenju napise da osoba nije dosla na vjestacenje jer smatra da je namjesteno i onda napise da mora ici na bolnicko psihijatrijsko lijecenje da bih bila sa djecom a tu osobu nikada u zivotu nije vidljela.

Pitanje za vas pravnike>

Tkome u ovoj drzavi prijaviti organizirani kriminal koji cine centri za socijalnu skrb,ministarstvo,drzavno odvjetnistvo i sudovi ,te njihovi vjestaci koji pisu vjestacenja bey pregleda kako bi se svi yastitili onda se godinu dana ceka rjesenje kaznene prijave kako bih se napisalo vjestacenje i opet se koriste utvrdjene cinjenice koje su odbacene kao neistinite..

 

imaju li djeca i oytac pravo na naknadu za psihicku i dusevnu bol od rh poradi zlostavljanja putem spreavanja kontakta sa djecom ,brakoravodna parnica je uspjesno tri godine u tijeku poradi provodjenja dokaznog postupka organiziranog kriminala.

 

Molim komentar

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svakidašnjim jadikovkama ne možete puno pomoći. Gledajte, činjenica jest da se svi u okviru svojih struka drže zajedno, suci štite suce, odvjetnici odvjetnike, bilježnici bilježnike, vještaci vještake, političari političare... No to vam je slika društva u kojem živimo i tu ne možete promijeniti ništa, ali baš ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To su mi rekli i u lijecnickoj komori,e zato cemo sve to dati u medije ,pa neka se vidi kako otac sa policijom dolazi djetetu za treci rodjendan i snima ,pa kako majka sprecava 5 mjeseci kontakte bez rjesenja pa kako centar izdaje rjesenje na osnovu krivotvorene dokumentacije,kako drzavno odvjetnistvo napise da je neosporno kriticn zgode doslo do sukoba te je tom prilikom policija intervenirala,pa kako zamjenica bude prijavljena pa dobi K.Z 337, al ju drugi na opcinskom zastiti,te kako se pisu vjestacenja bez vjestacenja dok isti otac u to vrijeme razgovara sa drzavnim tajnikom za zdrastvo i ministricom obitelji 24.11.2004, vjestak pise vjestacenje za supruginih 10 000 kuna dok druga djeca za bozic ne mogu dobiti ni igracku,ni cokoladu a kamoli playstation 2 kojem tata kupi , a sin na vjestacenju kaze da mu je tata bolestan i da treba piti lijekove, a onda taj isti tata ostavi poklone za bozic i 5 rodjendan u skoli jer je majka iuzetno komunikativna i tolpla osoba koja planira buducunost,a djete ne moze dobiti polkone jer se ona ne zeli dogovarat, do sada je potrosila 15 000 kuna na vjestacenje i odvjetnika ciji se dijete igra sa mojom djecom a on se svojski trudi da ocu sudski zabrani kontakte sa djecom ,manipulirajuci sa sudom no to mu ne ide za rukom, a ocu inzenjeru se pisu vjestacenja od strane vjestaka koji ga nikada nije vidio u zivotu,na osnovu 1 telefonskog razgovora, a drugi je vrlo interesantan,snimani.

i onda nova sutkinja zakljuci raspravu 7.04.2006, na sudu samo sutkinja i zenin odvjetnik odvjetnik,a zahtjev predan 2 sata prije za izuzece,poziv za objavu presude se salje 18.04 sa danom citanja presude 19.04 a zaprima se 21.04,zahtjev je dobila na kraju rasprave jer je isti zaprimlen u neutvrdjeno vrijeme ,a rasprava je pocela u 11.15 prema odgovoru predsjednika suda ,a na pozzivu i zahtjevu za izuzecem je 11.45h. I nema ponistenja presude koja je napisana a nije poslana, pazi citata Preotvara se glavna rasprava zakljucenja dana 07.04 poradi clanka 305. pozivanje svjedoka vjestaka koji pise nebuloze tipa ... nije dosao na vjestacenje jer smatra da je namjesteno,kontakti su bili odredjenji dva puta tjedni i dva puta preko vikenda la se nisu odvijali u potpunosti (nego su se odvijali u nepotpunosti) uopce ne postoji rjesenje o kontakti osim 5 mjeseci sprecavanja i nda izdavanja rjesenja o zabrani kontakta koje je jos na snazi od 28.01.2004 godine......

ali majka je divan osoba koju cu osobno preporuciti svim zainterisiranim dusebrizinicima ,topla ,komunikativna i td, nije zadnje cetiri godine osim mene supruga imala drugoga...

planira buducnost....

15 000 kuna je platila kako bi oca djece iskljucila iz svakog kontakta sa djecom ,a imam zajednicko skrbnistvo sa djecom koje mi nije oduzeto...

i onda sud nakon 3 godine donosi privremeno rjesenje za uzdrzavanje , otac je prema navodima u spisu psihicki bolesna pace poremecena osoba koja mora ici na lijecenje kako bi bila sa svojom djecom,al moze biti sa drugom i m oze radidti za 1200 eura mjesecno,al ne moze vidjeti svoju djecu,jer se treba majka,centar,vjestaci,doktori i kriminaci u drzavnom odvjetnistvu zastititi....

kaze stara poslovica nikad ne vjeruj zeni ni odvjetniku pa makar zena bila isutkinja,vjestak ili pravobranitelj za djecu iz legla AZK ili bivsa procelnica za zastitu djece i obitelji,inace hrvatska vlada vec 4 mjeseca ne odgovara na zahtjev za izuzecem mile jelavic poradi sukoba interesa jer ista ne moze sama sebi odgovarati na do;ise bivse pravobraniteljice i voditi prijave od 2004 koje su upucene protiv centra zasocijalnu skrb i andleznog drugostupanjskog tijela ministarstva zdrastva i socijalne skrbi kojem je ona bila procelnik..

a nije 2004 ni prosla na testiranju za pomocnicu ,ali kao pravobranitelj ne treba imati polozen test, mandat 8 godina puta 12 mjeseci puta 15 000 kuna iznosi 1 milion i 440 tisuca kuna za daljni nastavak institucionalnog zlostavljanja i krsenja prava djece od strane drzave.

 

eto,to je pravna drzava republika hrvatska......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija