Jump to content

2 sobe i kupatilo


santolina

Preporučene objave

U obiteljskoj kuci moj muzi je nasljednik 1/4 od polovice kuce za sto imamo napismeno. Problem je sto kuca nije podjeljena ni sa pok stricem tj greskom ili previdom sva kuca i zemlja je uklnjizena na pok. strica. Mi imamo taj dokument i u posjedu smo 2 sobe i koristimo zajednicki wc. Raspitivali smo se kod advokata posto se radi oko 36 m/2 skupa sa wc i ulazom nema govora o samostalnoj jedinici i ne mozemo se podjeliti. Sad ispada da ne mozemo ni iznajmiti jer na takvo stanje sa zajdnickim wc mislim da ne mozemo dobiti ni energetski certifikat . Sta nam je ciniti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A kakav Vi imate dokument na temelju kojeg tvrdite da ste vlasnici 1/4-ine nekretnine,i gdje se pojavila greska pa je stric upisan kao iskljucivi vlasnik.

 

"greska" se dogodila tako sto je pokojnik dobio novac od oca i umjesto da upise popola on upisao citavu kucu i teren na sebe. Mi svaki uzivamo svom dio ali na papiru pise ovako.

Papir koji imamo je dokumet nakon smrti oca mog muza gdje striktno pise da imamo pravo na 1/4 (majka se odrekla u korist 3 sna) od polovice kuce.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija