Jump to content
bubamara1212

izazivanje prometne nezgode-kazna

Preporučene objave

Poštovani,

jutros je muž izazvao prometnu nezgodu,sa materijalnom štetom. Nezgodu je izazvao u kamionu dok je preticao drugi kamion,po punoj crti. Auto koji je dolazio iz suprotnog smjera pokušao je zakočiti, no nije uspio i završio je na krovu. Muž je pozvao policiju i hitnu, koja ja napravila zapisnik, a hitna je odvela vozača malog auta, kojem nisu ustanovljene veće ozljede. Nitko nije bio pod utjecajem alkohola. Zanima me kolika je najveće moguća novčana kazna i kazna oduzimanja vozačke dozvole?!

 

Puno hvala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovani, došao je prekršajni nalog za navedenu nezgodu. Kao što ste napisali, 3000 kn+ 1000 kn i 3 mjeseca bez vozačke. Da li da pišem zamolbu za oprost i/ili smanjenje kazne, prvenstveno za vozačku, jer je to doslovno kruh na stolu, ili kako da idemo dalje!? Hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nema oprosta,a samo smanjenja kazne i mjere.Prigovor u 2 primjerka poštom uz povratnicu ili osobno u PP uz prijemni pečat,te objasnit razloge u prigovoru zašto se traži smanjenje kazne dakako uz obavezno priznanje i izjavljivanje kajanja.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×